Han blev uppäten :(

Jag fick ett sms av Sarah om någon bild jag vart tvungen att se och eftersom det inte gick att skicka mms vilket det sällan gör och jag vet inte varför kanske någon annan som också har det problemet??
så vart jag iallafall tvungen att först få fram Ipaden och sen skulle jag logga in på min mejl, kom fanimej inte ihåg lösenordet då jag alltid kollar mina mejl på telefonen numera och då är jag ju redan inloggad men men in kom jag och jag fick se den här bilden:



Fatta ju direkt att det var lilla rocky som låg där på golvet i små tussar över allt och vet ni vad som har hänt ????
Jo atlas åt upp honom ;( under tiden sarah höll på att klippa martin, fattar ni vad ledsen jag är ?? Min älskade lilla snuffe :(

••••

Ja dagen får ju rulla på iallafall och äntligen har jag fått mat i magen och snart ska jag allt ta tag i min träning för det behövs verkligen, motivationen finns fortfarande men bara lite längre bak än förut.

Vill ni veta en sak???

Jag bara skojade innan hahha, klart som fan lilla rocky inte blev uppäten självklart så har han ju blivit klippt, hans fina päls har åkt av vilket kanske kan vara skönt för han när det är sommar men guuuddd vad jag tycker det är synd :( men det är en himla tur han inte hade blivit uppäten iallafall och Sarah är ju inte riktigt klok hon hahhah ;)

här har vi han den lilla plutten :)
lika stilig som alltid men med lite mindre hår :(





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0