två timmar kvar till tjugofem

Vilken underbart bra dag det har varit idag, har fixat och haft mig med en massa här hemma inför i morgon, andré kom hem tidigare från jobb vilket var riktigt skönt då jag insåg att jag behövde lite mer hjälp, tre gånger till affären blev det, att man aldrgi kan handla så det räcker men tur man har nära till en affär iallafall annars hade det varit illa, riktigt illa!

Att det har varit super fint väder md strålande sol och värme har bara förbättrat denna dagen. balkongen har fått sig ett ryck och är nu städad och så fin som den kan bli, ängen utanför oss har varit full med en massa människor som har solat, grillat, spelat spel & umgåtts, härligt att se :)

Valborg är det också men vi skippade majbålet, inget direkt för oss och trötta som vi är så blev det inte mycket gjort denna kväll men ut kom vi på en sväng till domsten och tog en lite promenad på stranden, kallt som bara den så riktig sommar värme är det inte riktigt än men det kommer väl det med.

Det är bara två timmar kvar, två timmar kvar och sen är jag 25, tjugofem år herregud jag tror jag har lite ångest, jag vill inte bli gammal, inte så är snabbt iallafall, hoppas de fem åren till trettio går sakta så jag hinner med allt det där som jag vill hinna med.
Jag börjar känna det där speciella pirret i magen som man kunde känna när man var liten, spänningen över vad man ska få i present men nu är det även för att alla ska komma, att maten ska smaka bra och att alla har det trevligt.
Dagen lär vara en riktigt bra dag det vet jag eftersom jag har dem bästa runt omkring mig.

Det är rätt roligt att gå här och förbereda en massa men guud så slut man blir, det tar på krafterna mer än vad man kan tro, tur jag jobbar kväll på onsdag så jag kan sova ut ordentligt!

Idag gjorde jag även en sak som jag borde ha gjort för länge sedan, det känns som en tyngd från mina axlar har försvunnit, äntligen har jag lyft luren, varför kunde det inte ha varit i en annan situation än vad de är, ja det kan man fråga sig men det kan man inte haka upp sig på nu helt enkelt, nu är det gjort och det känns riktigt skönt!

Nu ska jag kolla BB med min älskade =)






Kommentarer
Postat av: Nathalie

Bloglovin byte ?

2012-05-01 @ 00:35:22
URL: http://lilqueen-n.blogspot.se/
Postat av: Anonym

Grattis.

Hoppas du hade en bra dag. :)

2012-05-01 @ 22:08:28
URL: http://saarahnielsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0