En bra dag :)

Började med att man stack till jobb :) jobba på som vanligt och sen satt man och tog det lite lugnt, och helt plötsligt så skulle min lilla Sarah komma och säga hej och precis då så blev det ur mkt som helst att göra så blev lite stressigt men va lagom klar när hon kom :) snackade lite med henne och sen åkte vi och lämna lite saker på hennes jobb och sen ner i stan :) Handlade ett par skor, två linnen och ett par jeans :) som verkligen behövdes men nu är jag fan pank tur jag har mammsen som jag kan låna av :) Tur du finns .

Drack kaffe på espresso house satt faktiskt ute  va lite kallt men riktigt nice :)
sjukt kul och träffa dig snäckan, speciellt så här när det inte är planerat :)  Så mycket jag saknar dig, märker det varje gång jag träffar dig :) Så det måste vi ändra på .

Hemma nu och ska äta lite för det har man inte hunnit än, fixa lite med mobilen som ska lämnas in idag =/
Träffa den andra sara sen vid 4 och fixa med de dära :) och senare ikväll ska man nog träffa han igen , hmm fattar ingenting men lika glad är jag för det ( men gladas är nog räven wiiihoo ) hahha ... ajja tar det som det kommer iaf.. träffa Sarah senare igen kanske får ju se lite vad klockan blir :)

Och sol är det med och det är ritkgit kanon :) jaa guud jaa :P ( Som någon annan brukar säga ) ...

helt underbar dag och hoppas att det blir bättre :)

Ha en bra dag du med :) Ciao :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0