Tillbaka till rutiner och vardagen

Söndag kväll och helgen är snart slut, det har dock varit en lång helg tycker jag men det kan bero på att André vart hemma i fredags vilket är så himla skönt men i morgon är vi tillbaka till våra rutiner och vardagen.

Igår var vi på kalas, lilleman börja strejka när vi kom och var klar när vi gav upp och åkte hem. Var helt slut i huvudet och kroppen, herregud vad det tar på krafterna med en massa skrik och gråt men så är det när man är skit trött och inte alls kommer till ro så det var rätt ner i sängen när vi väl kom hem och såå skönt det var.

Var uppe med tuppen i morse sen kröp vi ner allihopa och sov till elva, underbart :)

Andres lillebror fyllde år idag så blev bjudna på middag där och idag var det en glad liten kille som faktiskt verkades trivas ganska så bra hemma hos dom :)
Lilleman sover för natten och vi ska göra oss klara och krypa ner vi också så småningom, i morgon har jag och plutten lite som står på schemat så då ska vi upp tidigt!

Idag provade vi även bätselen igen och det funkade hur bra som helst, wiho :) nytt försök i morgon igen så får vi se hur det går :)

Natti !!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0