Det bredaste leendet

Vakna halv sex av en liten kille som låg o vände och vred på sig och sparka hej vilt mot mina ben så flytta över han i sin egen säng igen och det dröjde inte länge för än han var vaken. Jag själv visste knappt vad som var fram och bak, trött som en gnu tittade jag på honom och möts av det bredaste leendet, helt underbart!
Upp och hoppa, mat och ett bad för lillemans skull. Han plaskar så mycket varje gång han badat så det ser ut som jag också har varit i, kul att se att han gillar det.

Plutten vilar och jag la mig precis i sängen samtidigt som jag egentligen borde passa på att städa här hemma, fattar inte att det kan bli så jäkla dammigt så snabbt. Jag struntar i städningen och vilar lite jag också !

Är det någon som är här inne och läser som har använt magdroppar till sitt barn ? Hur länge höll ni på med dom ?
Vet inte ifall jag ska testa o sluta med dom men vill ju inte att han ska ha ont i magen igen :/ men man kan ju inte heller ge dom i all evighet tycker jag?!


Kommentarer
Postat av: Tess

Jag slutade nog med mina kring 5mån. När hon började äta lite mer vanlig mat och magen hade vant sig och nummer två fungerade som den skulle. Är det sempers magdroppar ? Jag tänkte fortsätta på dem som en bra bakterie för magen men har helt glömt bort det ;-)

2013-06-18 @ 08:47:46
URL: http://inheels.blogg.se
Postat av: sandra börjestål

jag har gett båda mina sempers magdroppar o miniform.tilda fick till hon var nästan året.kan allt om magont känns d som.ger du honom ersättning?

2013-06-18 @ 12:26:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0