Fix och trix :)

Det blev en riktig städ dag och lilleman han fick vara med.
Stod och bäddade rent i våra sängar, alla tre och när jag skulle testa att lägga han för att se så jag inte lagt "gränsen" vid fötterna för högt så var det med ett leende som han la sig i sin säng. Jag fortsatte med våra sängar och när jag vänder mig om så sov han, underbara unge :)

Dammsuga och torka golv återstår sen är jag nog klar.
Vill byta gardiner både i sovrum och vardagsrum men vågar knappt säga något till André då jag sist sa något fick jag ett svar "IGEN, det gjorde vi nyss ju" haha men jag tycker det är super kul att förnya lite på ett så enkelt sett men frågan är vad man ska ha istället för det vi har nu. Svarta i sovrummet och lila i vardagsrummet.. Hmm vill ha något med färg men enda neutralt. Vet ni någon bra sida där dom säljer snygga gardiner ? Förutom jotex :)
Och har ni någon idé på vad man kan ha istället för detta som vi har nu ??

Måste även skaffa lite tavlor till sovrummet och göra det extra mysigt men mina idéer finns inte. En massa som behövs fixas i lillemans rum också men där tycker jag inte det är så bråttom då det faktiskt är ett tag till innan han lär använda sitt rum men samtidigt så kan man väl börja lite smått redan nu ?!
Lite hyllor och sådär iaf..

Pratade även med hbg hem som skulle ringa in till tanten sidan om och säga till henne. Känns lite sisådär att klaga egentligen och jag brukar inte bry mig om sådana här saker men sen lilleman kom så tycker jag inte att det är riktigt okej på kväll och nattetid!
Och vi har ju faktiskt en liten som brukar skrika liksom men men. Tydligen så finns det ingen tid på dygnet där man ska vara tysta, förr va det ju 22.00, utan man får visst inte störa sina grannar alls på något sätt oavsett tidpunkt på dygnet! Bra och veta men dagtid tycker jag inte alls det spelar någon roll.
Ja ja vi får väl se vad som händer!

Här blev det långt, dammsugaren ska fram hejsvejs !


Kommentarer
Postat av: Sarah Moberg

åh så söt bebis :D

rösta gärna på mitt bidrag :) och tävla du också: http://bodystore.bloggportalen.se/vote?contestant_id=11 (s a r a h m o b e r g)

2013-06-27 @ 14:57:01
URL: http://chicw.blogg.se/
Postat av: Sarah Norring

Kola ellos. Har precis köpt hem nya gardiner, sängkläder & handdukar därifrån. Man kan hitta riktiga klipp där inne :)

2013-06-27 @ 16:57:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0