Äntligen kom du!

Jag bestämde mig tillsut för att jag skulle dumpa min telefon och skaffa mig en ny och nu har jag gjort det och jag kan säga att det var minst sagt på tiden, jag har haft min gamla i snart 2 år och den ser ut som ny så jag hoppas att denna också kommer att se ut så om något år för sån är jag, rädd om mina saker !
Iphone 4 blev det naturligtvis och jag är riktigt nöjd, dock kommer inte mitt internet igång förrän i morgon så jag kan ju inte använda den fullt ut än men det gör inget för det är en del man ska lära sig faktiskt men så är det alltid. skriva sms tillexempel haha säger jag bara skriver som en kratta och mina fingrar e feta som fasiken känns det som men det kommer, det kommer !
Nu sitter jag här hemma helt själv, André är iväg o fixar med Alex bil så jag har hur mycket tid som helst att trycka runt o ha mig hihi :)
Min sista fråga i butiken var faktiskt, visa mig bara hur man ställer in alarmet så jag kommer upp på morgonen så kan jag nog fixa resten själv och det gjorde han, tur han är bra Jonas nere på The Phone house den bästa säljaren jag har träffat iaf!
Var bara tvungen att berätta lite :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0