Min fina vän!

Du lilla killen nu är det nog dags för dig att komma ut, jag vill se hur du ser ut, lära känna dig, se dina föräldrar över lyckliga av kärlek för dig, se dig växa och utvecklas, du är en dag försenad och jag väntar med spänning över ett litet sms om att du är på väg.
Jag lär bli lycklig, tårarna lär komma, leendet kommer sträcka sig till öronen och jag lär släppa allt jag har i min hand för att finnas där för din mamma, pappa och för dig!


Du ska veta att din mamma är den bästa person som jag någonsin har kännt, hon har en humor som är helt otrolig, en hand som alltid finns till, ett hjärta av guld och  är en utav dem finaste människorna som finns i mitt liv!

Hon kommer älska dig mer än livet, alltid prioritera dig först, ge dig all kärlek som bara går, ställa upp för dig under hela ditt liv och vara den bästa mamman som finns!

Sarah, jag kommer finnas där för dig natt som dag, varje timme, varje minut och varje sekund om det så behövs. Jag önskar dig, Martin och lilla Kimbo all lycka som går att ge, att ni och er fina familj får ett liv som är helt underbart!

Kärleken som man känner för sin familj är svår att beskriva för att det är så obeskrivligt mycket och du Sarah du tillhör min familj och den dagen du inte finns här mer den dagen kommer jag förlora halva mitt hjärta. Jag hoppas att du vet att du är min bästa vän och att jag älskar dig för att du är min vän!





Kommentarer
Postat av: sarahs mamma

då o då kikar jag in på din blogg och just idag blev jag helt tagen av de du skrev.Tänk om alla hade en sådan vän som dig Helena.Nu kan jag inte se mer för tårarna bara rinner.

Önskar dig och de dina all lycka i livet.

Massa massa kramar till dig.

2011-08-08 @ 14:56:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0