Det närmar sig!

Då var det Fredag, äntligen Fredag vet jag att många utav er känner och faktiskt jag också även om det är jobb hela helgen som gäller men det är ändå skönt med helg på något sätt.
Lite sådär extra skönt känns det att veta att man kan sova lite längre än halv 6 i morgon vilket ska bli UNDERBART !!
Ikväll blir det bara en lugn hemma kväll för min del, André ska på svensexa så jag får klara mig själv, tänkte jag skulle plocka fram popkornen och lite chips och gosa ner mig i soffan och hoppas att det går något bra på tvn.
Hoppas också mitt internet på telefonen kommer igång ikväll med så man kan göra lite mer med telefonen :)
På tal om annat tror jag verkligen att sommaren är över nu, lär inte bli några fler varma o soliga dagar utan bara kallt, regn och blåst. Dö tradit verkligen eftersom jag knappt har sett någon sommar direkt men samtidigt när man tänker på alla snygga koftor, vinter skor o vinter jacka man kan slänga på sig, stor halsduk o gosa in sig i kallt o jävligt ute o en varm gå filt över sig inne den tanken är faktiskt ganska bra även om jag hatar när det är kallt som fasiken!
Det bästa med denna vintern är att jag inte kommer vara beroende av min bil (hoppas jag iaf) vilket innebär att jag slipper skrapa rutor, slipper igen immade rutor, lister som fryser fast, frost på insidan av rutorna (vilket är ett helvete att få väck) is halka o en massa snödriver runt om bilen så man knappt kan parkera eller komma ifrån sin parkering, slippa en is kall bil och slippa sitta stel som en pinne i bilen o hoppas man kommer fram hel, nej fy det slipper jag gärna speciellt när man har en tid att passa.
Blö vad det blev mycket om vintern nu hetl plötsligt men lika bra o förbereda sig lite för det skulle inte förvåna mig om vi har snö när vi kommer hem från Turkiet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0