En bra dag !

I morse fick vi sova till tio i åtta, jag blev en aning förvånad när jag såg vad klockan var men lilleman var visst slut efter gårdagen.

Var bara upp och göra oss klara så åkte jag och Wille till mamma, en runda på familia blev det och jag fynda en massa till Wille, ett par shorts till mig och ett par badshorts till Andre :) mycket nöjd över mina köp fast det hade kunnat bli en hel del till men en annan dag.

Åkte hem och åt lunch och sen kom Andre ut till mamma, Wille somnade och jag slängde mig i solstolen för att få lite färg. Vet i fan om det blev så mkt men skönt var det och ännu skönare att bada. När lilleman vaknade så fick även han plaska runder i poolen, super kul :)
Synd den inte är så stor bara men det räcker för detta året så får jag tjata ännu mer på att dem ska köpa en riktigt pool till nästa år :)

Det var en trött liten kille som somnade gott så får vi se om han har lust att sova så länge även i morgon.

Jobb nu i tre dagar för min del, hoppas det går snabbt för jag längtar till helgen. Då ska vi till Skånes djurpark så innan dess så måste jag hitta en lite kylväska så man kan packa ner lite o ha med sig. 
Ska bli kul med en liten utflykt faktiskt :)

Ska ta mig en glass och fortsätta ligga på soffan och svettas, blöööö !!

Förresten fjärrkontrollen är nu hittad, wiho 😊 







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0