Då var det helg :)

Nu är mina nätter slut och jag har helg och duktig var jag som inte sov till klockan 4 idag eftersom jag är tvungen att vända tillbaka dygnet någorlunda så fick jag glatt stiga upp ur sängen klockan två istället haha kanske ingen skillnad men det lär jag väl märka i kväll.
Har varit duktig och städat hela lägenheten vilket verkligen behövdes eller ja det behövs alltid fattar inte att det kan bli så skitigt så snabbt, tradit men sant.

Ska ta och hoppa in i duschen så jag är fix och färdig tills André kommer hem så vi kan åka och handla, ska nog även kolla efter en matta till sovrummet, där är så jädrans kallt på golvet så det hade varit skönt, har de mattor på city gross ?

I morgon ska jag ut till Bjuv och hälsa på min kära mamma som jag inte sett på två veckor, för länge. kom ju aldrig dit i helgen eftersom jag var bakis haha :s så nu är det på tiden, dock ska jag tvätta i morn funderar på om jag skulle tagit med mig tvätten ut dit istället, lite jobbigt att asa med sig allt men det luktar mamma när jag är klar så det kan va värt det. ahh jag får se i morn helt enkelt :)

Nej duschen var det !







Kommentarer
Postat av: Sarah

En liten liten Åsa :) Hälsa så gott från oss ! :)

2011-10-28 @ 00:46:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0