Vi alla bestämmer väl över oss själva?

Herrejösses vilken dag, är helt slut i bollen.
Idag har vi flyttat hela avdelningen med allt vad det innebär, möbler, patienter ,sängar , sängbord osv, osv..
Det gick såå mycket bättre än vad jag trodde det skulle göra och även om det har varit en hel snurrig dag så har det ändå varit roligt, smörgåstårta fick till lunch vilket var as gott och som jag längtat efter deet :)
Hoppas att morgon dagen blir lite bättre och lugnare än vad det var idag faktiskt..

Lär inte bli mycket gjort idag inte, vilket kanske är förståligt, bara lite käk och slapp framför tvn helt enkelt och min tå har slått sig på tal om något helt annat, har haft en nagel som skurit rakt in i tån sidan om och när jag väl skulle ta på mig mina gympa skor kände jag riktigt hur ont det gjorde, nu har den plåster och jag hoppas det blir bättre för sånt gör så jäkla ont.

Nu ska jag banne mig slänga mig framför tvn och hoppas på att jag inte somnar ;)






En sak ska jag tala om, jag skiter fullständigt i vad människor som jag inte ens känner gör och inte gör och bara anta att man sitter och snackar en massa skit då kan jag börja undra varför man tror det från ingenstans kanske kan vara så att det är tvärtom istället ?!

Inte fan vet jag och jag bryr mig inte speciellt mycket heller, som sagt vi alla bestämmer väl över oss själva, vad vi vill och inte vill göra eller har jag fel ??

Dock måste jag tillägga en sak att det är jäkligt lustigt hur man kan börja anta en massa saker rakt upp och ner, är det ett täcken på att någonting som man gör kanske känns fel ?? skit samma...

Som jag skrev igår inlägget misstolkades av fel person och ändå fortsätter det, jag tänker inte lägga min tid och energi på det här någont mer iaf den saken är klar!!








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0