När man väl är ledig så kommer man..

Var ute och gick en lång runda innan idag när André ringde och sa han hade fått sluta tidigare vilket var riktigt skönt faktiskt , han kom hem med mat till oss alla tre och sen skulle vi passa på att göra något eftersom han var hemma så tidigt och det är ju fredag liksom men vi kom verkligen inte på någonting som vi kunde göra kanske beror på detta piss väder bara en massa regn hela tiden ju..
Det ända vi kom på var sånna saker som vi kan göra när Rocky inte är här , har vi lånat honom så passar det inte riktigt att åka till typ Ikea håller ni inte med ??

Slutade iaf med att vi åkte hem till hans föräldrar och vattna blommor och hämta posten eftersom dem fortfarande är på Kreta lyckostar :) och sen körde vi en runda bara och sen fick det bli en runda med voven här hemma istället och självklart började det regna som sören just då :p haha.. suck!

Så denna Fredagen blir bara slappe hemma i soffan helt enkelt. Klagar inte men det roliga är att vi har haft så mycket saker att göa varje dag hela veckan och när det väl är fredag och man inte behäver känna stress för att man ska upp till jobb dagen efter så kommer vi inte på ett smack att göra, slår aldrig fel :P

Får väl slänga på en film och bara mysa under filten !

ha en bra fredag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0