Mysig dag !

hade en jätte skön kväll hemma hos sara igår, började med att vi skulle mata ormarna med möss (levande) jag trodde inte att det skulle vara så farligt, men fy gjorde ont i hela min kropp när jag såg den lilla musen springa omkring i sin låda och sen när vi släppte in den i buren ush :( råkade vända mig om vid fel tillfälle då såg jag bara hela ormen som krama sönder musen :S fy fan !!
aldrig jag ska ha såna djur där man måste mata med ett annat djur ..

käkade iallafall lite gott och gjorde lite skolarbete :)

idag fick jag sova ut, blev dock lite stressigt skulle ju in till stan och träffa Johanna, var hur fint väder som helst så hade värsta beslutsångesten av vad jag skulle ha på mig men till slut kom jag iallafall iväg och det var kallt :S Brr. hehe :)
satte oss och fika lite och bara snacka, en mysig dag har det varit och var helt underbart att se lilla Alice , så söt :) Man längtar ju bara tills det är ens egens tur :) hihi ,

skulle egntligen gjort köttfärsås och spagetti ikväll till middag men har ingen köttfärs så vet inte om jag ska sticka och köpa det så man kan göra lite mat även till i morgon i skolan. men jag orkar inte, det är kallt ute och tråkigt att göra det själv.
vi får se.

Nu ska jag fixa och dona lite så ha det så bra puss och kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0