shysta cabben ;) hahah..

Kvällen i lördags blev kanon bra . åkte hem till sara med Hanna, Wiwi, Gentz och Kim blev ganska lugn för fest där faktiskt men det var ändå skönt. tog taxi ner till Tivoli tidigare än vad vi egentligen behövde , trodde där skulle vara mega lång kö men icke. dock var där propp fullt med folk strax efter vi kommit in. Joddla började spela och alla började dansa sen kände man bara hur varmen steg där inne , riktigt äckligt. gick iallafall ner ett plan där vi stod precis vid scenen så det blev kanon :) fick en massa bra bilder som jag kommer lägga upp så fort jag ahr tid.
Joddla slutade spela vid 23 tiden och då gick vi bort till Stinsen träffa en massa folk man inte sätt på jätte länge så det var riktigt kul :) gick tillbaka till Tivoli igen och dansa loss haha :) Sen blev det lite mat för dem andra , tyckte mest synd om sara som fick betala 55 spänn för en franskhotdog , fifan :P hahah men så kan det gå när det är äckligt haha :)
sen kom min Älskling och Dansk och hämta upp oss, han hade ju dratt från stan tidigare för att åka runder med Dansk hehe så det var perfekt, körde sara hem och sen åkte vi till Mcdonalds och käka MUMS :) åkte en runda i stan sen hem och sov som aldrig förr :) söndagen var segare än F*n , skulle ju ställa fram klockan så tiden gick alldeles för fort. skulle gått till skolan igår men kunde verkligen inte öppna ögonen. Ush. Men idag var jag där iallafall :) kul faktiskt .

skulle gått till skoaln i morgon och haft två prov, men vår lärare är sjuk så nu har man lååång ledigt :) skönt. ska dock göra en massa arbeten i morgon :)

hahaha sitter här med André som då inte är speciellt bra på att stava haha, han håller på att skriva ett mejl till "någon" på blocket, gud skratta så jag höll på att dö, tror ni det är någon som fattar detta : - shysta caben vad är sista priset? 100 cammeler och ett sletet hukkle med skägg som kan rakas av vid behov om du önskar det medföljer nya lakan i två kolörer vad säger du mannen eller ??

haha detta är dock till hans pappa som ska sälja bilen så tro inte han skriver så till alla . men ni får hålla med om att det är ganska tråkigt att lägga ut något som ska säljas och sen får man 100 samtal från folk som kallar en för kompis osv. som bara vill pruta ? eller vad tycker ni ??

ska nog gå och lägga mig snart så jag är pigg till i morgon. sov gott kompis ;P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0