varför ?

Vet inte riktigt vad det är med mig, känns som jag tappat lusten till det mesta , känner mig bara trött hela tiden och när jag väl bara sitter här så blir jag bara rastlös men jag orkar inte, orkar inte ta på mig jackan och gå ut. detta är skit jobbigt, börjat hoppa över skolan för att jag verkligen inte har orkat gå upp på morgonen och detta är verkligen inte bra. Kom in på den utbildningen som jag verkligen ville, jag sa till mig själv att nu j*lar kör vi, jag ska kämpa som aldrig förr. det har jag gjort fram till nu och jag vet inte vad som har hänt.. alla hamnar väl i en svacka någon gång i livet, man kan väl inte alltid va på topp????

nästa vecka ska jag skärpa mig, inte vara borta en enda gång så är det bara, måste verkligen kämpa vidare för det här för det är ju detta jag vill!!

Var nere i stan i förmiddags med sara, handlade en tröja bara :) ville egentligen handlat en massa till men pengarna räcker inte till när man går i skolan och för det andra så finns det inte jätte mycket som e skit snyggt. får väl vänta någon månad så kommer alla sommar kläder in :)

just nu sitter jag bara här och glor, har verkligen skit tråkigt men vet inte vad jag ska göra, fint väder är det ute också. Åhh ..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0