Härliga minnen :)

Har gått igenom min externa hårddisk nu för att leta upp lite bilder och jag hitta en massa fina och roliga bilder som gör att minnena dyker upp och man kan skratta lite åt ;)
Här har ni en bildbomb på en massa :)
Vilka tider alltså , fan så roligt man hade alltid. fest varenda helg och var man inte ute på krogen så var det hemma fester och man behövde inte ens leta utan den fanns alltid utanför dörren typ. Jag hade aldrig någonsin vela byta ut det liv jag lever idag men ibland kan man bara få lov att minnas tillbaka till hur det var förr.
Vissa gånger satt man i bara mjukis byxor och andra var man ve gjorde från topp till tå, vissa fester spåra ut , kommer ihåg hemma hos Jonas när jag var tvungen att låna hans säng och de andra satt kvar där ute och spela playstaion och lyssna på någon låt som var super bra, där låg jag i sängen och dansa och fick inte fram ett enda ord hur mycket jag än försökte att bara kunna ropa och fråga vad låten hette, när jag vakna på morgonen var det de första jag gjorde , alltså leta upp låten.
Kommer ihåg hemma hos Sara hagman när vi skulle ha hemma kväll, vi baka våra pepparkakor som vi skulle men allt annat gott vi hade köpt blev bakis mat dagen efter för vi stack på fest hemma hos matte istället och det första jag sa när de börja blanda groggar med fanta exotisk var att jag kommer spy. det spåra något fruktansvärt fast jag hade super kul ändå, ramla ut ur bilen och kröp över saras gräsmatta och somna med huvudet i spannen, vad var det jag sa ?! ;) Sara somnade längst nere vid fotändan på sängen haha.. det värsta var nog att hennes mamma hade antagligen varit där inne när vi låg sådär eftersom hon utala sig om det haha..
Kommer ihåg när jag och Sarah var på halloween fest med Dan och en massa andra, rulla in oss i toapapper och blev mumier, sarahs kunde inte få på sina skor, vi hitta en scream man i diket som hade fått på huvet så istället för o ta taxi eller buss fick vi skjuss av några utlänningar till nästa fest, shit det kunde slutat illa :p festade vidare hemma hos Dine och fick sova i en bananlåda den kvällen eftersom alla andra ställen var upptagna..
Kommer ihåg sommaren 2008 måste det va iaf när jag och Sarah var ute och festa till och med på vardagarna så man var tvungen att sjukanmäla sig dagen efter .. och när jag fyllde år och hon och Hans skulle ha fest dels för jag fyllde år och dels för att det var valborg, där var knappt något folk så vi skicka smsm till alla i våra telefonböcker och pof så var där hur många som helst, hade svin kul den kvällen och speciellt i våra spermie dräkter som vi roa oss med haha :p galen kväll det där & det var också den kvällen jag träffa André ute för första gången sen vi var 15 dock gick det inte så bra då mellan oss som det gör idag och kanske var det bara bra då man fick leva livet som singel ett tag till :)
Massa festande som ni förstår och vissa kanske tycker det är lite för mkt info men det är ju faktiskt min blogg och jag känner för att dela med mig av lite ur mitt liv, det var den bästa tiden jag någonsin har haft och ja, jag har levt för varenda slant precis som man bör göra tycker jag ! Idag har jag det svin bra och det hade jag då med och det är väl det som räknas :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0