Sista veckan

Igår var vi hemma hos mamma och Jonny eftersom jonny fyllde år, blev middag och tårta som var super gott :) körde mormor hem och sen gav vi oss ut på en tripp eftersom jag hade spring i benen , blev en runda ner till fria bad och slängde oss på dem stora sackosäckarna där nere, hade sjukt kul hahaha ;) herrejesus vad man kan roa sig lätt ;) Idag har vi varit iväg och kollat tapet och färg och fick med oss lite färg hem och har börjat i köket, nog smart en vecka innan vi ska åka men ja det hinner vi nog och fint kommer det säkert bli !



Helgen närmar sig sitt slut och IDOL är på tv, tyckte det var roligt innan men nu, njaae jag vet inte riktigt True Talent är nog bättre faktiskt.. men får väl ge den en chans så får vi väl se om detta också blir bra!



Laddar upp för sista veckan på jobb också, kommer kännas jäkligt surt på fredag när jag går hem men också så jäkla bra eftersom det är SEMESTER :) blandade känslor är aldrig sådär jätte kul direkt men vad som händer sen, ja det tar vi efter turkiet helt enkelt!



Känns lite som denna veckan kommer gå super fort har så mkt som ska göras här hemma nu samt allt som ska packas ner och ja där dyker ju alltid upp andra saker på vägen så får väl ta en dag i taget.


Nu tvmys med älsk som sitter här sidan om helt ensam ;p Bye!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0