Radio och gamla låtar !


Nu har jag inte skrivit sen igår, för dåligt :P hehe. Åkte ju till Josefin igår , slängde på oss våra kläder och gick ner till miatorp och solade, var riktigt skönt när man varit ute i det kalla . gick bort till ö&b efteråt och där fick Tommy hämta oss för vi orka inte gå tillbaka haha :) aja lite motion fick vi iallafall :) satt där sen ett tag och snacka åkte och hämtade Andre och vi körde till Maxi och handlade och panta alla våra burka, PUH!
nu är det gjort iallafall så det är skönt :) tiden bara sprang iväg igår kväll så orkade helt enkelt inte skriva något men så är det ibland , eller hur ??

Idag har varit en skit bra dag, hade bara praktiska saker i skolan så som kapilarprovtagning ( Stick i fingret), insulininjektion och puls och blodtryck så det var riktigt soft slutade redan 11.30 eftersom jag var klar med allt i kursen. åkte till Höganäs med Sara efteråt och handlade lite, efter det åkte vi bara runder i underbara Helsingborg :) blev en sväng till rusta och mcdonalds och sen hem till henne och bara softa :) och det bästa av allt det har varit SOL hela dagen idag med , skönt!

Åkte hem till Mamma och Jonny en runda också med Andre :) och nu har vi precis käkat tacos, IGEN  haha :) Gott är det eller vad tycker ni ??

Kollar just nu Lets Dance och efter det får vi väl se vad som händer, måste dock bränna en skiva tills i morgon haha pallar inte sitta ända till Lund med radio eller gamla låtar :P
men saken är den att jag tycker inte det finns någon riktigt bra låt som har kommit ut nu på länge men har ni några tips så får ni gärna komma med dem :)

Annars får ni ha en trevlig fredags kväll ! puss och kram.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0