Bilderna får mig att må bra!



saknar min lilla Lady varje dag och idag lite mer än vanligt ♥




Här ligger den lille kisen och är hel koncentrerad på min ostbåge haha ;)

Man ser inte så bra men den här lille killen ville också vara med i flytten, hel go !

 



Här har vi en bättre bild på den lilla killen som så snällt håller toalettpappret till en, alla borde ha en sådan här toalettpapperhållare !


Jag har tråkigt, verkligen. jag har inte rört mig ur soffan sen sist jag skrev här. det är riktigt illa! börar till och med få nackspärr =/ kom iallafall att tänka på det att innan idag satt jag och mormor och prata om lite allt möjligt och då speciellt om att djur kan känna våra känslor. jag berätta att speciellt katter kan känna när en människa är i sin sista period i livet. Katten lägger sig alltid hos den personen som inte har många timmar kvar att leva, sjukt att dem kan känna det dem nu känner! Mormor sa även att det är nog inte meningen att en människa ska vara helt själv någon gång i livet som hon är nu, jag sa till henne att skaffa sig ett nytt husdjur och till min förvåning fick jag som svar ja jag får nog ta och göra det. Nu hoppas jag bara att det blir av :) Hade känts skönt att veta att hon inte känner sig ensam! hade jag haft råd hade jag köpt en liten vove till henne för längesen. Nu när jag kom att tänka på det ville jag bara lägga upp dessa bilder för att dem får mig att må bra!

Här kommer några till iallafall :



Lady som inte ville va med på kort.

Rocky med sin Mamma i bakgrunden .



min älskling!



Att ett djur kan ligga en så varmt om hjärtat är helt sjukt och helt fantastiskt!
Lilla Lady finns inte mer tyvärr, gör ont i hjärtat varje gång jag tänker på det. Jag har min lilla kise som är jätte mysig (när hon själv vill), hade kunnat satt mig i bilen o kört hem nu direkt bara för att köra ner näsan i hennes mage. Den lilla killen Rocky är inte min men har ändå varit med sen Sarah köpte honom, världens goaste och spraligaste hund. Helt underbart vad dem kan få mig att bli glad, sitter just nu med minnena i huvudet och skrattar för mig själv och det, det kan jag leva länge på !


Kommentarer
Postat av: Anonym

haha, vilken jävla bild.. Fy fan vad fet jag var ! USCH, men kan fan sakna den kägenheten lite, fast den var så jävla liten :P

2010-05-11 @ 13:31:07
URL: http://sarahnielsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0