Nya skor från Din sko

Åkte hem till Sara och kollade på hennes lägenhet som var jätte fin :) Satt och snacka mestadel jobb men även lite annat och sen åkte vi ut till Väla, skulle kolla väska men hittade ingen som var sådär jätte fin så får väl leta vidare, ingen panik direkt.
Gick in i lite affärer och hamna tillslut på DIN SKO där jag hittade ett par sommarskor på REA så köpte ett par, vet en som kommer sucka rätt stort eftersom jag har skor så det räcker och blir över men fler skadar aldrig liksom.

så här ser dem ut iallafall , perfekta sommar skor som man kan ha till nästan allt och passar bra om man ska ut och även om man inte ska det ;)



Har fortfarande inte hört någonting från Helsingborgs hem och jag börjar bli tokig faktiskt, vill ha svar på lite frågor innan dem styr och ställer liksom. Hoppas att dem ringer tillbaka under eftermiddagen/kvällen annars får jag ta och ringa i morgon innan det är dags för jobb helt enkelt.

Ska även ut till Ekeby möbelaffär och kolla lite idag så fort älsk har kommit hem från jobb , hoppas vi hittar något intressant typ en soffa haha ;P

Hörs senare så får ni veta hur det gick ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0