En oplanerad dag.

Tvätten snart klar, äntligen! Kom precis fram till att det är fett tråkigt att bara sitta här och vänta och det ska jag göra i en timme till, vad ska jag göra då? Jag har redan läst alla bloggar som jag brukar plus nåra till, kollat min mejl, helsingborgshem, akelius , facebook och lite annat skit nu är det tråkigt och tvn är inte speciellt underhållande så här mitt på dagen heller.
Sängen är renbäddad och disken är diskad, städa orkar jag inte och för den delen gjorde jag det i söndags igen så det behövs inte. Vad kan man göra i en timme ??

brist på fantasi kanske eller rent av så finns det kanske ingenting att göra om dagarna längre? ett tag tyckte jag att jag knappt hann med mig själv, alltid något att göra eller någon man skulle träffa hade många bollar i luften men nu är allt lugnt igen. Skönt förvisso men inte alltid, speciellt inte denna dagen då jag är ledig.

Ut i tvättstugan nu näst sista gången, vika lite tvätt och hoppas på att tiden rinner iväg . När jag läser vad jag skivit låter det som jag har ett skit tråkigt liv, just idag iallafall!
Kan väl gotta mig med att det inte brukar vara så här alltid och om det hade ja då hade jag gått i taket, hade varit rastlös så benen hade sprungit av sig själv, lägenheten hade varit klinisk ren alltid och min garderob hade nog varit fullare än vad den redan är.

Nog om detta och dags att lyft häcken från soffan !



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0