Ännu ett inlägg om Helsingborgs hem

Jag sitter nog inne på Helsingborgshems hemsida varje dag ibland även varannan timme bara för att se hur det går för dem lägenheterna vi har satt upp oss på eller om där har kommit in något nytt som verkar passa oss. Där kommer in nytt men antingen för dyrt, fel område eller inte alls som vi vill ha det. Just nu sitter vi uppsatta på två lägenheter den ena står vi plats 4 och den andra är inte klar ännu. Det tråkigaste utav det här är att vi har hela tiden stått som 1:a på den ena som då inte har kommit ut än ända tills igår när någon gick över och då stod vi som två, visst det kan jag köpa inga problem men tror ni inte där är någon som har satt upp sig med ännu fler dagar nu. Jag bli så irriterad, hur fan ska man ha en chans till att få en lägenhet om man inte sitter och håller på sådär 1300 dagar om inte mer.

Tänk de personer som fyller 18 år och vill flytta hemifrån, den dagen dem fyller 18 då kan dem sätta upp sig på Helsingborgs Hem och börja samla dagar men vill man inte flytta när man är 18 ?? om man nu kan det villsäga.. jag förstår det inte riktigt faktiskt. Är tanken att man ska sitta och vänta på en ny lägenhet hur länge som helst, är tanken att man ska gå och köpa sig en lägenhet istället för typ 1 miljon bara för att man inte har tillräckligt med dagar på Helsingborgshem?

Trodde inte det skulle vara så svårt att få en lägenhet, tänk egentligen så många hus det finns i Helsingborg som ägs av Helsingborgs hem, det är konstigt att det inte finns något mer som är ledigt än 44 stycken som ligger ute nu och med tanke på att det är så många som sätter upp sig på allesammans så är det konstigt det inte finns fler som är lediga. Detta  är verkligen frustrerande och jag börjar bli lite smått trött på det här. Helsingborgs hem är kanske inte så bra som jag trodde från början, kanske ska man gå ner på Akelius och höra om dem har något ledig. Får ta mig en tankeställare för detta håller inte längre.


                                                                             

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0