Tatuering

Har länge funderat på att skaffa en ny tatuering, funderade ett tag på att tatuera in kina tecken på mitt bem och boka till och med tid till det, ändrade mig och bokade av. Gick till en annan tatuerare och ville ha något mer än bara kina tecken för jag tyckte det var tråkigt, hon kom med ideér och jag tyckte det lät bra, bokade aldrig någon tid utan hon sa att jag kunde ringa lite då och då och höra om hon hade tid. Det gjorde jag aldrig, är inte bra på sånt måste ha en tid annars struntar jag bara i det.

Har nu funderat lite till och jag vill inte ha några kina tecken, tur jag inte gjorde några då för något år sedan ;)

är lite sugen på en text men vet inte riktigt vilken, har hittat några men vet inte om det verkligen är något jag vill ha. Jag är nog typiskt en sån person som inte bara tatuerar mig för att det ska va så utan vill ha en mening med tatueringen så det inte bara blir en massa kladd , det ska ju ändå sitta där resten utav mitt liv.

Något jag länge har velat ha är ett proträtt ( stavas det såå? ) av min mamma på skuldran och det ska jag göra någon gång i framtiden men just nu är jag inne på en text, får nog ta och kolla över det lite till så jag är 100 % säker innan jag gör det. Har någon ett förslag på vad där kan stå, något budskap eller liknande så kom gärna med det !!

Ska faktiskt ta mig en funderare och hitta en bra tatuerare också för den deleen och sen lär där nog hamna något mer på min kropp :)


Kommentarer
Postat av: Sara

JA, man ska ju vara säker... Eller ?

2011-02-10 @ 03:09:23
URL: http://lillsarahbg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0