Äntligen på plats

Hej på er!

Äntligen en lugn stund, äntligen kan jag få sitta ner en stund och inte göra ett skit.

I fredags var det full fart, först jobb till klockan fyra och sen bara hem och få i sig lite mat och sen kom andre hem, ut på Ikea för att köpa nya sängar som tur var så visste vi vad vi skulle ha men var ändå tvungen att prova min bäddmadrass en gång till och denna gång fick vi bra hjälp :) bestämde oss och skyndade ner på lagret eftersom där bara var en kvar, självklart tomt i hyllan och under tiden hade även Andres pappa kommit på plats. Bäddmadrassen skulle komma in i början på veckan så vi strunta i den så länge men var ändå tvungen att kolla om där var någon i Malmö och där stos där var nio kvar så ställde av släpet och gasa satan till Malmö och vad möts vi av en tom hylla, ska inte lite på deras hemsida igen!

Martin mötte upp oss här hemma och hjälpte oss upp med sängarna sen spendera vi kvällen med att skruva ihop allting och bra blev det :)

Hem och sova och helt slut i huvet, upp tidigt på lördag och igång och flytta allting och tusen tack till er som hjälpte oss :) måste dock säga att man blir lite besviken när man försöker få tag på folk som är bra på att svara när det gäller dem själva, när dem vill ha hjälp med något då passar det men inte när det är tvärt om.. Trist som tusan..

Flyttade iallafall klart och börja så smått packa upp sen var det bara in i duschen och göra ve sig och vidare på kalkonmiddag hos svärföräldrarna, det satt som en smäck så otroligt gott och jösses vad trött man blev när man fick sitta ner och komma ifrån all flytt röra så sängen var otroligt skön när vi kom hem.

Söndag idag, städa hela gamla lägenheten och sen hem hit och packa upp resten börjar få lite ordning men långt ifrån klara, hade varit super skönt att vara ledig i morgon men då är det minsann jobb igen hela dagen, är helt slut så lär bli en tidig kväll ikväll kan jag säga och faktiskt är det ganska skönt att allt detta är över nu så man kan komma igång här och få det fint :)

Ska äta lite kvällsmat och sen godnatt, hörs när vi hörs :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0