Första gången

För första gången på väldigt länge vaknade jag i morse och kände att jag verkligen hade sovit riktigt bra. Utvilad kände jag mig och ändå klev vi upp strax innan 6 i morse. Jag hoppas att det blir detsamma i morgonbitti. 
Har inte blivit så mycket gjort idag heller faktiskt, städat lite här hemma bara. Vart iväg och hämtade våra biljetter som även är Andres julklapp. Så i februari så blir det en övernattning på hotell i Stockholm och konsert på det. Längtar redan tills jag får ge han detta då han inte vet vad vi ska se än :) hihi!
Tanken var att vi inte skulle köpa några julklappar till varandra men jag kunde inte motstå detta och eftersom biljetterna sålde slut på bara några minuter är jag glad att jag kunde skaffa dessa i förväg :) hotellet står André för så det blir en gemensam julklapp :)
Åh, vad jag längtar till julafton nu, inte bara för detta utan allra mest för att det är lillemans första jul !

Mhm annars har det inte blivit mycket ikväll mer än att jag laga lite mat till lillen. Kyckling med ris och grönsaker. Får se i morgon vad han tycker om det. Då jag inte palla stå vid spisen längre så gör jag mer mat i morgon istället.
På något sätt känns det som att detta alternativet, att laga mat själv. Faktiskt är både billigare och räcker längre. 
Kul är det fortfarande iaf :)

Ska slänga i mig en gräddbulle och titta lite på tv nu!

Vår lille kille har blivit så duktig på att resa sig upp men bara när man håller han i händerna så nu tränar vi för fullt på att resa sig och sätta sig.
Jag har även för första gången borstat min älskade sons första tand, så duktig så men vi får nog tänka över våra rutiner lite på kvällen eftersom tandborstningen ska va efter måltid och inte innan. Hm, vi får väl ändra lite helt enkelt :)

Godnatt !




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0