Sömn

Den här dagen har mest bestått av sömn för den lille, jisses vad han har sovit. Trodde ett tag att han höll på att bli sjuk men pigg och glad mellan sovstunderna så tror inte att det är sjukdom inblandat utan bara trötthet.

En tand är iallafall på väg upp, känner den riktigt tydligt och när jag väl får chansen att titta så ser man även den :) hoppas inte det ska va så besvärligt för honom varje gång där ska komma en ny tand. Tycker så synd om honom o man känner ju sig jätte kass när man inte kan hjälpa honom tillräckligt.

Har hunnit laga lite mat till honom också, torsk och potatis och morot och det gapades verkligen efter mer. En höjdare alltså :) bytade ut persilja mot sill istället då det inte verkar smaka så jätte gott men det funka lika bra.
Däremot så får jag nog göra detta när André är hemma då lillen stor grät när jag starta mixern! 

Varit iväg ikväll allihopa o fixat en massa,  lilleman han sover för natten och jag ska också ta och krypa ner alldeles strax.

Fredag i morgon IGEN, inget planerat än så länge men någonting ska vi nog allt ta och hitta på!




Kommentarer
Postat av: Sarah Norring

Så himla söööööt uunge :D

2013-10-24 @ 21:04:10
Postat av: Tess

Givetvis kom feber nu ikväll så vi åkte in. Men tog sååååååån tid. Hon är ju inte jättehöngig och där kom in sååå många sjuka så kah kände att sitta där med henne så kommer hon verkligen bli sjuk med alla de bacillerna. De hann dock mäta syret o blodet osv så de var bra.
Lär ju inte bli akut kass men fick med mig massa provrör och ska försöka ta urinprov tills imorgon och till vårdcentralen stt lämna. Så har hon inte feber imorgon på dagen ska jag ändå dit.

2013-10-24 @ 21:22:52
URL: http://inheels.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0