Lååååångt !! :)

De gråa dagarna fortsätter, har så jäkla svårt för att piggna till på morgonen & det lär ju inte bli bättre på söndag när det är dags att ställa om klockan & det då blir mörkare ute.

Den lille han vill fortfarande gå upp i ottan, jag hade kunnat skjuta mig själv varje gång ! Fasiken alltså varför vill han gå upp halv fem liksom ?! Tur är iallafall att han somnar om efter ny blöja och mat och sover i 1-2 timmar så jag också kan få göra det.
Jag skrev för ett tag sedan att han slutat att sova med mig i min säng, det funkade verkligen inte alls men nu helt plötsligt så är det de ända han vill. Ligga så nära det bara går & jag njuter till fullo att få mysa med min lille prins. 

Igår hade jag eller vi, jag & lilleman en tuff dag. För det första så vakna vi ju as tidigt, sen var det bara mamma, mamma & mamma som gällde. Allt vi gjorde gick bra ett litet tag sen ville han bara upp till mig, tillslut visste jag inte riktigt vad jag skulle göra för att få han nöjd. Jag bar på honom i stort sätt hela dagen & det var bara gnällig. Har dykt upp en liten, liten vit prick i underkäken, gett han Alvedon som jag tagit på tanden men verkar inte hjälpa speciellt mycket. Idag har det iallafall varit mycket bättre, en glad liten prick som varit nöjd med det mesta idag men det roliga är att den vita lilla pricken inte alls syns så tydligt idag. 

Det kan ju va tanden som gör att han inte känner sig speciellt nöjd eller så är han på väg in i en spererationsångest. Ingen aning men vi får helt enkelt ta dagen som den kommer o göra det bästa av situationen.

Jag kan iallafall säga att jag är otroligt glad så fort André kommer innanför dörren & kan hjälpa till med allt ! :)

Idag hat vi iallafall varit ute och gått, gungat har den lille också fått göra. Mycket roligare idag än sist och kanske nästa gång är ännu roligare när han är lite piggare. Han hade nämligen kunnat sova direkt jag satte han i vagnen men nej minsann han fick allt va vaken en liten stund till ;)

Gick och handlade lite smått & promenerade hem igen, en sovandes bebis o en super varm morsa, puh! Svettas ju för fasiken för ingenting, fortfarande de sär gravidhormonerna som sitter kvar ?! 

Svärföräldrarna kom på besök ikväll, tanken var att vi skulle få hjälp att klippa in vår diskmaskin då det är lite krångligt med att få ström då där inte är en kontakt nere under vasken men då är det tur att man har en svärfar som kan sånt där. Dok gick det inget vidare då han hade fel grejer med sig så får ta det i helgen. Då ska svärmor passa lillen under tiden så jag och André kan passa på att rensa på vinden, saker ska kastas och säljas. En loppis hade jag kunnat ställa mig på med allt man inte behöver längre. Var finns en sån ??
Tillbaka till diskmaskinen, enligt mig kan jag tycka det är helt onödigt eftersom vi faktiskt inte har så mkt disk med tanke på att vi tar den direkt , hatar att ha hela vasken full nämligen. Men min kära sambo tycker det är super & med tanke på att den stod här när vi flytta in så får vi väl faktiskt koppla in den så får vi se ifall det lönar sig.

Lillen han sover förhoppningsvis för natten, redan vaknat en gång o letat efter sin mamma men somna om rätt snabbt igen. Mammig det är han ibland iallafall. Jag & min stora älskling ligger på soffan o bara vilar kropp o själ & snart ska vi se greys anatomi innan det är sängdags, jag ber till alla där uppe att vi slipper vakna mitt i natten och att vi iallafall kan sova till klockan sex! 

Ett långt inlägg men det var efterfrågat så hoppas det blev långt nog ;)





Kommentarer
Postat av: Tess

Känner du inget litet vasst där pricken var ? :-)
Tror de är en tand som spökar.
Här är också en som vaknat vid 04 två nätter nu. Blivit blöjbyte, Ipren, välling och mys. Se om hon somnar om igen. En annan börjar bli riktigt pigg men trött på att den lilla är sjuk. Blir nog barnakuten idag så de får undersöka ordentligt ! :-/

2013-10-24 @ 04:50:09
URL: http://inheels.blogg.se
Postat av: Tess

Ja, har fortfarande feber. Var uppe vid 4 innan ju och gav Ipren osv så väntar tills hon vaknar till nu igen och kollar temp. Blir lite trött på de och orolig med givetvis. En del utav en säger liksom att man ska ta de lugnt. Sedan är där en del av mig som tycker att de inte känns bra alls. Så är där feber nu igen så åker jag in under dagen . De sa ju på vårdcentralen att återkomma torsdag/fredag men känner stt barnakuten blir bog bättre

2013-10-24 @ 07:50:45
URL: http://inheels.blogg.se
Postat av: Tess

Ja de är i Bjuv jag har gått med henne. Men tänkte att de säkert gör en mer noga undersökning på sjukhuset. Får se när hon vaknar till och tar temp osv då.. Låter henne sova, enda man sjölv vill när man är sjuk

2013-10-24 @ 08:20:59
URL: http://inheels.blogg.se
Postat av: Tess

Aha, jag har varit där två gånger. Jättenöjd båda gångerna. Kände att de verkligen brydde sig.
Men som du skriver så känns de som barnakuten för noggrannare kontroll. De är ju specialister på barn.

2013-10-24 @ 08:41:07
URL: http://inheels.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0