Rensa tankarna

Den här veckan gick minsann snabbt ändå, otroligt skönt med fredag i morgon igen !

Idag har vi lekt hejvilt här hemma, inte någon liten grabb som hade lust att sova så det var ju bara att följa hans vilja. Dock slockna han sten hårt i en timme innan det va dags för middag. Skönt för då vet jag att han äter ordentligt istället för att sitta o klia sig i ögonen.

Åkte iallafall och hämta ut lite saker till bilen och sen åkte vi faktiskt till brucesskog och gick en sväng. Jag packade ner vantar o mössa och hela alltet till lilleman men ingenting till mig själv det ångrade jag verkligen när vi börja gå, kallt om händerna !

Det blåste, var kallt och varmt oh så otroligt skönt. Lugnt och stilla och bara jag o lilleman eller ja, ett litet tag iaf sen sov han. Kände mig riktigt duktig som faktiskt var ute och rörde på fläsket och samtidigt så blev jag omkörd av en tjej i träningskläder och barnvagnen i högsta hugg, sprang & gick och där tänkte jag jahapp det här va ju kul hahaha :) jaja, jag var ute iaf :) 
Ska faktiskt ta och åka till skogen liten oftare så mycket skönare utan en massa bilar och liv runt omkring och dessutom så får man rensa tankarna lite också !






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0