Snabbt har det gått

Denna dag har verkligen gått snabbt kan bero på att vi gjort något hela tiden i princip.
Lilleman var ju extremt trött under förmiddagen med kom inte till ro att sova någon längre stund direkt så vi klädde på oss och åkte till mormor redan vid elva tiden. Lillen fick nya leksaker av henne :) 
Han somna i bilen innan jag ens hade backat ut & när han väl vakna här hemma så blev det middag och sen la vi oss båda två. Tror vi sov i mer än en timme och strax efter jag hade gått upp vaknade även han.

Badat har vi gjort och nu är det bara lite mys innan det är dags för mat och sängen för den minste.
Som vanligt bänkar vi oss framför idol och bara myser, tur det är något att glo på iallafall ;)

I morgon har vi lite planerat, Höganäs marknad tänkte vi att vi skulle besöka och även Andres mormor och morfar och sen får det bli en sväng hem till mamma också :) gissar att morgondagen kommer gå lika snabbt som idag vilket är mindre roligt ibland önskar jag helgen var lite längre.

Nix min lille plutt kallar så ska ta han så mannen får fria händer en stund. Hej på er ! 

Kommentarer
Postat av: Tess

Haha jo om de bara hade varit så lätt som en sticka i blöjan. Nädå, av med blöjan och hålla en mugg redo tills de kissar. Tur att den lilla rumpan är söt för har nog aldrig tittat så mycket på en rumpa. Tog nästan en timme innan hon kissade så när hon började var hon bakom ryggen på mig så jag bara "oj!!" Så blev hon lite rädd och slutade kissa i ett par sekunder så jag hann vända mig och ta muggen så hon stod upp och kissade. Men urinprovet var bra. Men sänkan var högre idag, och hon var rätt röd i ena örat men ja, fick penicillin just för sänkan så hoppas de blir bättre snart :-)

2013-10-25 @ 21:18:14
URL: http://inheels.blogg.se
Postat av: Tess

Brukar ju ha henne utan blöja ibland så hon får lufta den lilla rumpan.
Undrade bog varför jag var så närgången och kröp efter henne med en plastmugg haha..
Ibland kissar hon på golvet menmen sånt som händer :-)
Tror de är lättare med pojkar de brukar kissa lättare tror jag när man tar av blöjan osv.. Har jag hört iaf sedan om de stämmer de är en annan historia :-)
Nej de visste inte riktigt om det var öronen. Men eftersom snabbsänkan var hög så är de ju tecken på infektion samt att hon haft feber så länge. Tog ju sänkan i tisdags och var högre nu...

2013-10-25 @ 21:29:36
URL: http://inheels.blogg.se
Postat av: Tess

Haha.. Ja i början kissade de mer ofta så fort de blev kalla om magen och rumpan typ :-)
Haha det är lugnt :-)
Blir de inte värre så ska vi tillbaka om ca 2 veckor och kolla öronen igen så de blivit bra :-)

2013-10-25 @ 21:44:00
URL: http://inheels.blogg.se
Postat av: Tess

Hahaha! Kan se de där framför mig. Typiskt killar också, att somna.
Vet någon gång Vilhelmina fyllde en hel blöja och typ halva sig själv, stod också och gapade på Johan som såg ut som ett levande frågetecken :-)
Ja, alltså det som är så konstigt. Lite pipig och när febern varit lite högre har man sett på henne att de varit jobbigt. Lite rödare om kinderna, glansiga ögon osv. Men annars pigg, glad och skrattar. Men kvällarna mer matt när febern slagit till.
Hoppas på att hon får sova ordentligt hela natten nu. Äter lite dåligt just nu så vaknat och velat ha välling på nätterna vid 3-4 tiden. Får se hur de blir idag, stor skillnad på aptiten mot i vanliga fall. Därför man också blivit orolig. Men får hoppas på snabb ändring med medicinen.
Nu är de dags för mig att sova :-)
Får se om vi kanske ses i Höganäs. Beror på hur pigg den lilla är, annars är det alltid bra med frisk luft.
Natti natti, sov gott !

2013-10-25 @ 22:56:58
URL: http://inheels.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0