Allt som har hänt :)

Hej hej hallå !

Var ett tag sedan nu så kände att det var dags att skriva några rader igen..

I onsdag var jag inne och jobbade dag, han inte vara på jobb allt för länge innan förskolan ringde, magsjuka! Jahapp, Andre åkte och hämtade honom. Lite dålig i magen men pigg och glad som vanligt. Däremot har det gått magsjuka på förskolan och de hade redan skickat hem många så det var väl för säkerhetens skull de skickade hem Wille.  Jag har stannat hemma med honom nu i två dagar, är ju 48 timmar man ska va hemma och inte har där varit något, skönt det iaf !



Hagman har varit här på besök idag, har fått pratat en massa hela eftermiddagen och vi har titta på både Pippi och bilar med Wille :) haha de filmerna går varma här hemma nu och helst ska det bytas efter tio minuter. Ätit kladdkaka som jag bakade igår, med kinapuffar i :) lite hård men väldigt god och jag och Wille valde småkakor med schweitzernöt i också och de var försvinnande goda, mums :)



I tisdag var jag och Sarah och tatuerade oss, äntligen sitter hennes namn på min arm. Vi kommer följa med varandra genom hela livets gång och jag är riktigt stolt över att ha denna på min kropp.
Och det gjorde inte alls så onte som jag tänkt mig, kändes ju såklart i början men sen hade jag kunnat somna haha :) tänkte att det kunde väl inte vara värre än o föda barn eller när jag gjorde min eyeliner haha ;)


Och inte nog med detta så körde jag och köpte ny säng till Wille för någon vecka sedan och det var en nöjd kille som kröp upp i sin säng nät han och pappa kom hem från jobb/förskola :) ocj det har gått riktigt bra för han att sova där och han verkar älska att han kan krypa ner när han vill vilket han gör, drar täcket över sig och säger till en att släcka lampan ovh stänga dörren haha :) duktig är han min stora kille :)
Behöver dock köpa nytt täcke till han haha som passar lite bättre i sängen.

Andre sitter och kollar film och jag sitter med hörlurarna och lyssnar på musik, känner hur det rycker i den där partynerven men sen tittar man ut och då är det jäkligt gött att ligga under filten :)

Ha det gott så hörs vi :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0