Doften av bränt gummi!

Igår städade jag ut allt som hade med julen att göra och det blev otroligt tomt här hemma speciellt där granen stod, får nog hitta mig något annat att ställa där eller så låter vi det bara va som det är helt enkelt. Upptäckte jag glömt ta ner julgardinerna men de får hänga tills i morgon när vi är lediga allihopa. Har jobbat hela helgen, i fredags när jag körde till jobb så luktade bränt gummi i hela bilen, hade Andre i luren hela vägen till jobb, det kändes inget bra och han försökte lugna mig med att det inte var någon fara, säkert bara bromsarna eftersom det dessutom tog i när jag backade ut från parkeringen. 
Kom till jobb, jobbade och sen skulle jag hem. Samma sak igen, Andre i luren ocj det luktade värre än fan i hela bilen, kom till södra stenbocksgatan och då började det dessutom låta en massa så jag körde in på en busshållplats och där åkte luften ur däcket, jahapp där stod jag mitt i natten..
I en sådan situation mitt i natten får en att känna lite panik när man är här hemma och Wille sover, Andre sa ju att han får ju dra upp Wille och åka o hjälpa mig men nej sa jag och Fredde och Linda kom och rädda mig, hem med mig och hämtade Andre som fick åka hem till deras föräldrar och sen ner och fixa hem min bil.. Fjädern hade knäckts av och skurit rakt in i däcket och det var ju därför det lukta bränt eftersom halva däcket låg i hjulhuset :/ tur i oturen att det var en fredag så vi hade chans att fixa den dagen efter vilket Min kära sambo gjorde så jag kunde komma till jobb.. Sjukt hur beroende man är över sin bil. Utan två bilar så hade det blivit kaos iallafall när det är vardag och båda ska jobba och Wille till förskolan.

Nu är den hel iallafall och efter många om och men så lyckades vi somna båda två men jisses vad seg jag va på jobb dagen efter. Nu är det bara idag också sen är jag äntligen ledig och det känns lite bättre att vara det när resten av familjen är lediga :)

På onsdag är det även dags för Wille att återgå till förskolan igen efter all jul ledighet, hoppas att han kommer tycka det är roligt :) 

Ska slänga i mig en köttbulle macka nu, ha det :)







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0