julklapps race :)

blev hämtade av Hgs föräldrar kvar i ett ungefär och åkte ut till hans mormor och käkade lite middag blev fläskfile, potatis och sås skit gott va det och jag åt nog lite för mycket hehe :) där ute var även hgs morbror och hans familj. så vi var ganska så många faktiskt, kul!

efter middagen och lite kaffe var det dax för julklapps race, alla hade köpt ungefär tre paket var och sen la man alla mitt på bordet och sen gällde det att vå antingen 1 eller 6 på tärningen för att få plocka till sig ett paket. och jag som inte trodde det skulle gå så bra hade fel för det gick hur bra som helst fick iallafall ihop några paket.

efter det så skulle man ha antingen siffran 2 eller 5 på tärningen och då fick man plocka paket utav varandra haha ett tag hade jag sex stycken men man blev ju av med dem ganska fort hahha, men lyckades iallafall få 4 stycken :) i dom var där en sån man har vinäger i, en flaska alltså hehe , i dom andra var det en filt, en lite klämma där man kan sätta ett meddelande och till sist ett glas påron som alla slogs om bara för att det var silvrigt och stod albrekts guld på och jag fick det haha :) Hg fick också ett par saker som va bra :)

det var riktigt roligt faktiskt , efter det var det åter dax för lite gott att äta, blev kladdkaka och glass med lite ananas, kiwi och sånt gott :) efter det fick jag verkligen inte ner en bit till. satt och snacka och sen åkte vi hem igen.

vi fick ett ryck, städa som två galningar rensa skåp och lådor och slängde en massa skit som inte behövdes så nu är här rent och snyggt igen nu ska vi bara till Ikea och köpa lite saker så blir det ännu bättre :) har precis varit och solat med riktigt skönt var det faktiskt . så får se om vi kommer iväg i morron igen :)

nu ska jag kolla lite tv och sen är det dags för sängen ska ju upp titidgt i morgon, doktorn och sjukgymnasten och sen träffa josefin så hela den dagen är full precis som alla andra :)

lugnar nog ner sig efter nyår kanske, det lär vi märka :)

ha en bra kväll allesammans .. puss och kram !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0