då var det klart !!

YEEES :) nu är min bil fixad och klar :) men fan var rädd jag var när vi körde till Bjuv, inte rädd för att köra bil nog mer rädd att det ska hända samma sak igen och det vill jag gärna inte vara med om igen. speciellt inte när det är så här mitt på dagen och ingen e hemma som kan komma och hjälpa mig .. så peppar peppar på att det inte händer något nu när jag ska till min praktik.

kom hem till mamma igår iallafall och middagen var klar, andre hade bestämmt att vi skulle äta pannbiff och det blev det och gott var det också :) kolla sista avsnittet av ullared och mös framför tvn :) sen var deet säng dax haha VI FICK INTE PLATS :)

hahah det var jag och Andre och min katt i min säng, kisen vägrade flytta på sig så jag fick åla mig ner i sängen eftersom hon låg där jag skulle ligga.. somnade efter många om och men och vakna mitt i natten utav att jag höll på att dö av av värme slag, har ju elementet precis vid huvudet på sängen så skruva ner det och somnade om , vaknade av att ingen var hemma :S :)

kela lite med kisen och käkade lite frukost och lagom till att jag skulle köra hade det börjat snöa. och nu snöar det jävlar i det och jag hatar det speciellt att köra i möget. men jag hoppas ändån att det kommer mega mycket snö för då är det bara roligt :)

börjar min praktik om en timme, och jag är skit seg hoppas att denna eftermiddag går fort så är det bara i morron med och sen är jag ledig :) skönt ska det bli faktiskt. känns som jag skulle ta mig tid till att tvätta eftersom jag har jobb i helgen men men vi får se hur långt jag kommer med det .

borde nog slänga i mig lite mat till innan jag ska sticka så ska nog ta och göra det nu faktiskt :)

i helgen ska vi köpa julgran haha :) ska ta en bild och lägga upp här då så ni får hålla utskik :)

ha det så bra så längre., pusss och kraam :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0