åter måndag !

också va det måndag igen, tur att den snart är slut för jag tycker verkligen inte om måndagar! segt va det att komma upp i morse och är fortfarande skit trött så lär väl bli sängdax ganska tidigt idag, ska iallafall försöka.

Calle och Eric gick iallafall vidare i idol i fredgas, precis som jag ville :) röstade på calle 5 gånger haha :) så nu hoppas jag att det är han som vinner på fredag!

i lördags byta vi däck på min bil och körde hem den till Hgs föräldrar så där får den stå tills jag har fått mina nya däck :) tur jag har fått låna en bil så länge. efter det åkte vi hem till mamma och jonny :) körde mormor hem först sen blev det en sväng på Maxi och handlade lite gott till kvälle, mamma och jonny va ju i Göteborg så skulle passa huset och min kise :)
mys mys :)

igår då gjorde jag inte ett skit, låg och vila halva dagen nästan och sedan körde vi hem, solade och kollade på flickan som lekte med elden. skit bra va den också så nu är där bara en film kvar av dem som vi ska se :) får hoppas den också är bra.

kom hem från praktiken tidigare idag än vad jag skulle, skönt. sitter här och försöker skriva ett arbete till skolan. men har egentligen ingen lust alls så gör vad jag orkar och resten en annan dag!
nu ska jag iallafall fortsätta med det innan Hg kommer hem :)

Ha en bra kväll :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0