vilken jävla dag!!!

ja, gårdagen började hur bra som helst men sluta skit dåligt.

va ute och byta däck igår eftersom mitt ena framdäck va sletet. gick skit bra och jag körde hem till mamma. satt där ett tag och snacka lite skit och sen va det  dags för mig att åka hem tyckte det såg ut som de va lite luft i mitt ena däck vilket var konstigt eftersom vi pumpa det innan jag körde hem. iallafall jag tog väla hållet hem för säkerhetens skull. satt och prata med Andre i telefon och helt plötsligt började bara hela bilen hoppa, sen svängde den åt andra hållet och sen va det kört. stannade vid sidan av vägen och helt riktigt däcket hade hoppat av fälgen.. jävla skit där satt jag helt ensam i bilen med 0 batteri på telefonen. som tur va hann jag säga till Andre så han ringde Sarah så dom kom och hjälpte mig. Tur jag har vänner som ställer upp, du är guld värd sarah.
krängde iallafall på reservdäcket och körde hem bilen sen fick sarah köra mig tillbaka till Bjuv för att hämta det ena däcket som satt på bilen från början så nu får vi se hur mkt det går att fixa. ska iallafall köpa mig 4 nya däck den saken är säker !!

glad är jag för jag har min snutt som hjälper mig :) det betyder verkligen allt.

så nu sitter jag här och ska vara på praktiken klockan 14.00 som tur e får jag låna en bil så jag kan ta mig dit dessa tre dagar och sen är jag ledig igen.

nu ska jag ta och göra mig färdig så jag kommer iväg .

hoppas ni får en bra kväll iallafall !

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

du glömde skriva att min bil inte starta sen ;P hahahaha ! Ah , klart man ställer upp bajsarn ;P

2009-12-03 @ 00:02:44
URL: http://sarahnielsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0