Sorligt =(

ja, det tycker jag faktiskt. va sista dagen på praktiken idag och som vanligt gick det skit bra. :) skönt att höra utav personalen att dem har varit nöjda med mig och tycker jag är duktigt, vem tycker inte om att höra det egentligen ?? :P

slutade runt två tiden idag, kändes lite ledsamt att säga hejdå och krama om alla :( snyft.. vill inte till skolan vill fortsätta vara där. så nu ska jag ta upp telefonen och ringa och sätta upp mig på vikarielistan. !! sen vad som händer är en annan sak.

så tack för allt alla ni på ragnvalla gården, speciellt till min handledare Ronny :)

nu åter till dagen: åkte till Ö&B för att handla några saker och efter det va vi på jakt efter en julgran, fy fan vad dyrt det är helt sjukt.. skulle bara ha en lite eftersom det inte får plats så mycket mer, handlade iallafall vår på Maxi.

så nu har vi precis klätt den , fin blev den men den är inte klar måste hem till mormor en runda till och hämta några saker. sen lägger jag upp en bild om jag hinner idag.

håller just nu på att laga lite mat, sen blir det solning och sen baka lussekatter om det inte blir för sent. får väl se vad som hinns med helt enkelt.

i morgon är det dax för skola igen :( börjar 9.00 på morgonen :( ush ush ush.. och buss ska jag åka Wihoo :( Blööö på allt det där, men bara bita ihop och tänka att det inte är så lång tid kvar..

nu ska jag fortsätta med min matlagning, blir pommes, kotelett och bea sås ikväll :)

hörs lite senare så ni får se vår fina gran :)

Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0