Kan man ge sitt barn ett namn som någon annan redan har valt till sitt??

Tack för alla svar på min fråga igår det uppskattas :) och jag tror vi har bestämt oss om att bebis får åka i baksätet till att börja med och skulle det sen inte fungera så får vi flytta fram den lilla helt enkelt.

Det här med namn på bebisen är himla svårt med tanke på att vi inte vet vad det är för kön och vi vet inte heller hur den lilla ser ut, man kan ju komma överens om ett namn som kanske inte alls passar till den personen som föds. Vi har några alternativ som vi diskuterat men inget som vi vill gå ut med eftersom det fortfarande bara är lite löst vi pratat om det men sen tänker jag som så här, folk i ens omgivning får barn titt som tätt och döper sina barn efter vad dom tycker är fint, såklart! Men om vi har ett namn som vi tycker är jätte fint ska vi inte kunna döpa vårt barn till det för att någon annan redan har det namnet på sitt barn?

För frågan som jag har är ju ifall den personen hade tagit illa upp för att man råkar tycka att samma namn är fint och tycker att det passar på ens barn, jag vet inte vad som är rätt eller fel här och jag hade hoppats på lite hjälp av er även idag me vad ni tycker ???

Självklart hade jag inte gett mitt barn samma namn som bästa kompisen har gett sitt för det kan jag tycka känns lite konstigt men ni förstår säkert vad jag menar :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0