Besöket hos barnmorskan

Jag hade hoppats på att jag skulle sova bra i natt då jag skulle upp tidigt, vakna vid tre upp och kissa och på vägen från toaletten fick jag för mig att någon titta på mig så jag blev ju klar vaken bara på den lilla rundan så hade sjukt svårt att somna om vilket resulterade i att jag knappt fick upp ögonen när klockan väl ringde.

Väl uppe och ve gjord körde jag o hämta upp mamma på sjukhuset och sen åkte vi till barnmorskan, vilket gick jätte bra som vanligt. Alla provet var bra och även hjärtljudet var som det skulle och bebis ligger numera fixerad, wiho :)
Vilket även kunde vara orsaken till att jag hade haft så ont också men inget som är säkert men känns iallafall skönt att fått svar på allt.

Blev en stund hemma hos mamma och precis som jag hade hoppats på så fick jag med mig ett nytt bröd hem :) ska bli gott till frukost i morgon då jag och mamma ska ut och handla presenter både till mormor och till Andre, gäller att passa på när jag har sällskap då jag numera inte känner att jag vill gå i affärer själv man vet ju aldrig liksom :) känns tryggt att ha någon sidan om sig.

Det där med att bebis är fixerad kände jag nästan på mig för när jag gick upp i morse och titta mig i spegeln så tyckte jag direkt det såg ut att magen sjunkit lite och jag hade rätt ju, hihi :)

Eftermiddagen spenderas på soffan innan kvällen sätter fart :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0