Tänka en gång extra

Vi åkte ut för att kolla tvättmaskin och ja, vi har nog hittat den vi vill ha och som får bra plats inne i badrummet. Vi har väl inte bestämt oss till hundra procent utan får tänka en gång extra innan vi köper något, känns bra att vi är likadana när det gäller sådana saker så vi får väl se om det blir något köp i nästa vecka i så fall.

Veckorna går snabbt som attans nu tycker jag men som jag sa till mamma igår att hade det inte varit för hennes lediga dag där mitt i veckan så hade jag nog tyckt det var lite drygt, älskar att ha den dagen med mamma även om vi inte gör något och faktiskt så brukar jag planera onsdagarna med henne just för att man inte ses så jätte ofta som man gjorde när jag bodde hemma .
Iallafall så är det himla härligt att det redan är fredag i morgon och helgen är kommen och jag får umgås med min andra hälft hela helgen :)

I morgon har jag lite planer på vad jag ska göra under dagen, inget ansträngande direkt utan bara saker här hemma, de små sakerna är de bästa för något måste jag ha att göra vissa dagar iallafall sen får vi väl se ifall orken finns där i morgon det hänger väl på hur bra jag kan sova i natt.

Alltså blir det sängen väldigt snart och jag lär slockna som en stock som vanligt :) godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0