Vilken natt !

Vilken natt, känns som jag varit mer vaken än sovit drömt såna sjuka saker och vaknat helt genom svett och knappt kunnat somna om.
Det var nog ingen bra ide att somna på soffan igår även om det var jäkligt skönt, vill gärna ha natten till det den är till för.

Ikväll ska vi få se hur våra gravidfoton ser ut ska bli riktigt roligt :) innan vi gjorde fotograferingen bestämde vi oss för att 5 bilder räcker men tror det kommer bli skit svårt att välja ut för dom vi fick se på kameran var ju riktigt bra, kanske det blir 10 ändå vi får se :)


Kommentarer
Postat av: Tess

Vi tecknade försäkring när vi kom hem i lugnt och ro. Han kom hem och satt ner, gick igenom sparande till henne och till oss själva med.. massa olika försäkringar och jämnförde osv osv. Vad vi tyckte var viktigt, vad som behövs, vad han tyckte borde passa oss och man kunde ställa massa frågor. Iofs var det Johan som skötte det, jag låg med hög feber så orkade inte.
De som Johan använde sig utav; http://www.svenskaforsakring.se/

Han tyckte att han var superbra, gick igenom allt och förklarade. Så nu har vi sparande till henne som hon får när hon fyller 20 eller 25. Som får gå kanske till start på lägenhet, hus, bil eller liknande :)

2013-02-13 @ 11:09:31
URL: http://inheels.blogg.se
Postat av: Tess

Nej de kostade ingenting :) de vill ju sälja.. Men gick igenom alls våra egna livsförsäkringar, pensionssparande osv.. Verkligen superbra :)

2013-02-13 @ 12:52:40
URL: http://inheels.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0