Bilder på bebben

Tack till lill bebben för att jag fick sova ända till klockan sex i morse innan det var dags för kissebesök, somna om gott sen när jag hade puttat klart på min älskling så han kom upp till jobb. Vi är lika morgontrötta båda två så ska bli intressant sen hur det kommer gå kan ju bara hoppas att bebben tycker om sovmorgon :)

Är i full gång och tvättar, fy Sören det var jobbigare denna gången än förra, kan inte påstå att det går snabbt upp för trapporna.
Allt är lite jobbigare för varje dag som går och jag längtar efter att vår plutt ska komma till världen så jag kan röra mig normalt igen men en vecka till får den gärna vara inne och helst till det datum som vi är beräknade till.

Satt även och tänkte på det här med att lägga upp bilder på barnet på Facebook, instagram o här på bloggen, man vet ju inte vilka det är som läser här och vilka som kan se bilderna på de andra ställena, man vet ju inte om de används till sjuka saker så jag vet faktiskt inte riktigt hur jag tänker och tycker om det, jag vet att det kommer att komma upp bilder det är liksom lite svårt att låta bli men några bilder på bebben i blöja eller naken det lär jag inte lägga upp iaf!


Kommentarer
Postat av: Tess

Vi har undvikit det. Både på blogg och instagram, även Facebook. Lägger ut bilder men inte där man ser henne..

2013-02-11 @ 19:23:42
URL: http://inheels.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0