Exakt en månad kvar

Jag är så duktigt trött på den här snön nu, minusgraderna kan också försvinna så vi kan få lite vår snart men det lär väl dröja ett tag till.

Åkte ut till mamma i morse och vidare ut till väla, media markt och Elgiganten, hittade vad vi skulle vilket var rätt skönt, har man presenterna klara och slipper tänka på det.
Stod och tittade på en tvättmaskin, den får plats i badrummet även när skötbordet ska in visst att det bli lite mkt saker där inne men ingenting som kommer va ivägen iallafall, inte vad jag tror. Samtidigt så känns det lite onödigt när vi faktiskt har bra maskiner i källaren och det är lätt att då tider, får nog tänka över det en gång till och ta ett snack med mannen i huset också.

Har röjt upp lite, spikat upp två tavlor och nu lite vila innan det blir pannkakor mums det är nog det godaste som finns :)

6 februari idag, alltså exakt en månad kvar till bf, stos o skrev i lite saker igår i kalendern och blev svin nervös när jag såg att dagarna blir mindre och mindre, tänk att snart är vår bebis här, ofattbart men helt underbart och jag tror att det lär ta sin lilla tid innan man faktiskt förstår att den lilla plutten är vår :) hihi.

Ha en bra eftermiddag :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0