Helgen slut och ny vecka på gång!

fredagen åkte vi då hem till mammsen käkade lite och kolla Idol och lite sånt :) Myssigt va det faktiskt :) och skönt att sova i sin säng också och träffa min lilla kise :)

rocky följde då inte med hehe :P fick låna han på lördagen istälet :) så vi åkte från Bjuv och hem till Hgs föräldrar och fixa min bil så nu skramlar det inte längre och skylten är på och FAN om nån tar den :p och FAN om det är någons som heter HANS som skickar dumma sms till mig igen hahha :P ..

aja fixade iallafall bilen och sen åkte vi hem blev inte en lång runda , han precis börja städa lite grann och sen va det bara på på akuten så fort som möjligt efter ett samtal till sjukhusrådgivningen, Hgs knä hade svullnat upp för mycket och kändes helt skummt.
fick ringa Mormor så att hon kunde ta Rocky eftersom sarah och hans va på kalas och självklart kunde hon det , tur jag har henne som alltid ställer upp :) gick ändån ganska fort på akuten 2 och en halv timme ungefär och skit trevlig personal har dock aldrig varit med om det när jag varit på akuten förr då brukar det va att man får sitta och vänta 7659375 timmar :S men vi kom in direkt, dom tömmde knäet på en massa vätska och sen va det allt :) åkte och hämta rocky igen och köpte med oss lite mat :) åkte hem och satte oss och sen lämnade jag lilla voven och efter det blev det nästan sängen efter en film , as trött !

Och igår då hände inte för mkt städade och tvättade hela dagen .. suck .. det är ju sånt man måste bara om man inte vill bo i en svinstia.. NÖFF !!
:)

åkte och handlade lite igår kväll med på Lidel, otrevlig personal ! bara för dom skulle stänga fick man inte ens ta en chips påse .. fjant ..
solade efter det och Hg följde med haha :) skönt o ha sällskap :)
så det blir solning i morgon också wiho :)

Idag har man bara varit i skolan hela dagen, gick otroligt segt nu på eftermiddagen tyckte jag men man är ju ledig i morgon och då blir det lite plugg till provet på fredag ..
vad som händer mer idag det vetifan det lär vi märka, iväg och handla lite dricka till iallafall medans det är billigt..
skriver kanske lite mer ikväll :)

Puss hej !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0