Yees Fredag :)

Har precis kommit hem från mormor, hämtat lite post och suttit och pratat om allt möjligt. snart ska hon bo ute hos oss i Bjuv när mamma och Jonny åker till Cypern :) så måste åka ut och hålla henne sällskap någon dag då .

Och vet ni vad, dom har hittat dom Idioterna som snodde min reg skyllt :D fick hem anmälan i brevlådan igår :) hoppas det går illa för dom och jag ska nog se till så att de betalar min skylt haha..

Hade tenta i morse och jag tror att det gick bra, ska inte säga för mkt för jag vet inte riktigt hur det gick men det kändes rätt bra så nu är det bara att hoppas på det bästa .. va klar redan vid 10 tiden och sen började jag inte förrän halv 1 igen så åkte hem och käka och sen fick jag min dagliga ont i magen så somnade :( måste nog gå till en doktor och kolla upp det där snart kan ju inte vara så himla bra att få ont i magen varje dag =/ suck..

nu är det iallafall äntligen helg , riktigt skönt och ska inte plugga ett skit denna helgen :) för jag behöver vila ut :)
sova hemma hos mamma idag, längesen saknar min säng haha :P får väl se om Rocky också skulle följa med :) kan ju hoppas det iallafall.
 nu måste jag bara komma fram till något att göra i morgon, är rätt fest sugen men nej pengarna säger stopp speciellt efter den räkningen jag fick idag på bilen buhu :(

bode egentligen städa men jag pallar verkligen inte får bli en annan dag istället faktiskt. måste tvätta också snart inget o ha på mig men jag pallar inte det heller men får väl gå ut o boka en tid inann vi åker till bjuv helt enkelt, har inte så mkt att välja mellan ..

hörs väl i helgen..

Ciao!

 

Saknar dig snäckan ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0