Underbart !

Denna helgen har ju också bara varit hur bra som helst :) Eftersom jag inte tycker det är speciellt kul att sitta inne när det är fint väder så drabbar det även bloggen men det får ni stå ut med :)

Iallafall, jobbade i fredags och svettades som en GRIS, usch usch usch det gillar jag inte men det är inte så konstigt när dem har skit varmt och så ska man gå och städa , får hoppas det är bättre på tisdag helt enkelt. åkte ut till Mamma och Jonny direkt efter det, duschade, käka middag, snacka, kela med kisen och bara låg i min säng och dega , saknar min säng, buhu ! ;P ajja den kommer in när vi fått större lägenhet :)

Åkte hem och satte igång tvn och fastna i en film och efter det begav vi oss ut för att kolla lite race, mötte upp Sarah och Martin och fick även se deras VOLVO , hahahaha :) Den gick som satan, var inte röd utan vinröd så därför är det helt Okej ;P haha.

körde en sväng iallafall och åkte sedan hem , somnade som en stock och sen var det upp i tid i lördags, vi skulle till danmark, efter många om och men så kom vi ut till bussen och fy satan vad varmt det var också ska man sätta sig på en buss som av en konstig anledning inte har några fönster som går att öppna längre, trodde fan jag skulle svimma men till knutpunkten kom vi iallafall. Hade det jätte mysigt i Dk fast att det var riktigt varm nästan för varmt för att gå där en hel dag.

kom tillbaka till Helsingborg igen och gick in på Stinsen och käkade gott :) åkte hem och la av våra saker och packa bad kläderna för André ville ta ett dopp trots att klockan var typ 6 på kvällen, jag banga massa tång och skit så jag nöjde mig med att bada fötterna istället. satt där och mös ett tag och åkte sen hem och duscha och gjorde ve oss och sen åkte vi ner och träffa Sarah, Martin, Alex och Andy , blev några runder i stan också och sen åkte vi hem, satte igång en film men palla inte kolla var helt slut så det var bara att krama kudden för idag skulle vi upp tidigt, stranden var det sagt och så blev det.

Åkte och handla en baguette och hämta Josefin och sen ner till Råå, var en massa moln men det blev bättre och bada gjorde jag också efter många om och men var lite kallt men när man väl doppat sig så var det väldigt skönt. Åkte ut till Andrés mormor och morfar efter det och kolla deras pool, ska man köpa en egen eller vad ska man ???

Blev middag på max idag palla inte göra något eget, lyxshake är fan bäst :) MUMS !!

sitter bara här och degar just nu och kollar in min gubbe som ligger här helt röd i ansiktet, han har visst brännt sig hihi ;P

ajja nu blir det inget vettigt sagt längre, så här har ni min helg ! Ciao :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

de e fan va du ska mobbas för vi har köpt volvo :P haha.. Men sen å andra sidan, den e ju kantig och röd.. Men inte sån röd.. Och den går rätt bra så jag hoppas de 'r en bra ursäkt :P hahah .. Tack för denna helgen, vi kan väl hitta på något allihopa en dag ? =) hade vatt nice .. PUSS <3

2010-07-12 @ 14:07:13
URL: http://sarahnielsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0