Helsingborgs festivalen dag 3

Då var helsingborgs festivalen över för denna gången och det känns rätt skönt måste jag säga, två dagars festande tar rätt mycket på krafterna speciellt nu när  man inte är van vid det haha :p

Igår var vi hemma hos Hansson och Sara och festade lite, tanken var att vi skulle ner och kolla på Joddla men så långt kom vi aldrig men man har ju sätt dem ett antal gånger o det brukar vara samma sak så är inte bitter för det.
Hade det super trevlig hemma hos dem och vi lyckades hålla ihop ett tag nere i stan iaf. Hamnade i ett öl tält iaf som var min plan och sen börja det regna och regna och regna, det sluta ju aldrig som tur var så hade jag paraply med mig.

Vi blev av med alla så det var bara jag, andre och hansson som yra runt bland alla matstånden , skratta så jag fick ont i magen för Hansson var lite på G hahahaha :)

Dem gick hem och vi mötte upp Jonas och Com. men det tog inte lång tid innan vi också gav upp och gick hem, blöta som bara den så det var riktigt skönt att få komma in o slänga av sig alla kläder och krypa ner i en varm säng !

Lite kort uppdatering om hur min kväll såg ut, den var helt klart bra men kunde varit bättre om man säger så , bjuder på lite bilder också från både fredag och lördag :)
















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0