Känner mig som en helt ny människa :)

Bokade in en tid för ett tag sedan hos en kiropraktor och hon höll med om att det behövdes, knakade till ordentligt lite här och där det var till och med så jag trodde jag skulle ramla av britsen ett tag hahah men fan vad det känns skönt nu efteråt, känner mig som en helt ny människa och tänk då hur jag kommer må på måndag när det är dags för nästa :) Fick lite övningar jag skulle göra här hemma också och jag tror detta kommer bli skit bra och jag fattar inte varför jag vänta så länge, kanske för det är liite dyrt men det är fan värt varenda krona kan jag ju säga ;)
Blir inget jobb i natt heller, känner inte mig speciellt bra idag heller men det är på bättringsväg iaf så i morgon ska jag på det iaf så får vi se hur det går då :)
Ska sätta mig på balkongen ett tag till och försöka koppla av inte så lätt när man behöver kissa stup i kvarten och magen värker men men värre kunde man ju haft det faktiskt.
Hoppas ni andra har en underbar dag ute i det goa vädret :):)
och Sarah : Hoppas du håller ut i den här värmen , mina tankar e hos er dag som natt och jag är redo att börja springa ;)

Kommentarer
Postat av: Sarah

Tack min snäcka! Ja håller mig mycket inomhus så de går väl men fe e skit jobbigt haha! Och dock blir man rastlös som fan :p hoppas du mår bättre snart :) puss

2011-07-06 @ 19:43:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0