Turkiet- Alanya :)

sitter här och försöker hitta något bra hotell i turkiet eftersom vi ska dit i september när mitt vik är slut, alltså lär vi åka mellan den 10 och 12 spetember om jag tror rätt.
Det är verkligen inte det lättaste att hitta något där man känner att DIT vill jag , där vill jag bo vill ju inte ha allt för långt till stranden och shopping och gärna pool på hotellet också får det gärna se lite ordentligt ut, har jag för många krav kanske ?? hmm kanske det men man vet ju själv vad man vill eller hur ?! sen kanske det inte blir så ändå det vet man ju aldrig.

Funderar också lite om vi ska ta en sista minuten eller om vi ska boka, kollar man priset nu så kostar det bara lite mer för att boka och då kan man ju lika gärna göra det men jag tror att vi får vänta ett tag till innan vi bestämmer oss, iallfall i början på augusti någon gång då priserna antagligen har förändrats.





sån här lyx kanske man inte borde ha även om jag hade velat mega mycket :)
Faktiskt så behöver inte hotellet ligga på 5 + det kan vara super bra även om det är 3 + så ni får absolut inte tri jag är bortskämd haha även om jag har varit det när jag varit utomlands då det har varit bra hotell med pool och nära till shopping men då är det ju föräldrarna som har stått för kostnaden hahaha ;)

nej gäller nog att kolla runt lite på lite olika ställen så hittar man säkert något utmärkt tillslut tror ni inte ??

Längtar som tusan nu när jag sitter och kollar på en massa bilder, ska bli så jäkla underbart att bara få komma iväg lite och slippa alla måsten och bara få vara, dock vill jag va bort i 2 veckor och André tycker 1 vecka räcker så vi får väl se vad det blir i slut ändan ;)
Åhh jag vill det ska bli September redan nu men ändå inte för jag vill inte att mitt vik ska ta slut, jag vill vara kvar !!

Kanske ska göra som mamma sa, håll fast i en stolpe och säg att du vägrar gå därifrån hahah ;) skulle varit kul o sett chefens min då haha och alla andras ;) haha..

ajja det kommer bli bra det vet jag oavsett vad som händer men just då ska jag fokusera på min resa och njuta av den och inte tänka på jobb och massa annat det kan man ta itu med när man kommer hem !!

Längtar så mycket till att bara få ligga på stranden med en parasoll drink i handen i bikini och bara sola bada och koppla av.
längtar till att få shoppa en massa, äta god mat och träffa nya människor.
Längtar efter att få dricka goda drinkar, festa natten lång och bara ha as kul.
Längtar efter SHOPPING i massor (jag vet jag skrev det innan :p) SHOPPING;SHOPPING,SHOPPING :):)

Mygood jag vill åka NUUUUUUUUUUUUUUUUU !!! :)









Visst ser det härligt ut ??? :):)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0