Påskfest 🐥

Idag börja min långledighet, 4 dagar då jag bara kan va hemma och mysa. Nästan iallafall, har lite middagar och kalas dessa dagar också men det är bara kul att ha lite inbokat iaf.

Tiden rullar på för fullt, nästan lite för snabbt ibland. Jag sover som en kratta eller rättaresagt jag somnar ju aldrig känns det som. Kan va trött när jag är på jobb osv men när jag väl kommer hem och doppar ändan i sängen så blir jag pigg, tankarna snurrar på helvarv i huvudet och det tar en evig tid innan jag somnar & sen är det dags att gå upp lika snabbt men konstig nog så känner jag mig pigg iaf trots lite sömn. 

Börjat äta bättre också, kanske det som gör det ?! Ingen aning!

Wille har varit på påskfest på dagis idag, måla han lite så han fick bli påskgubbe, tyckte han var jätte kul :) tills vi satte oss i bilen och skulle köra, ojdå torka sa han och börja gnugga hela huvudet i sin snutte ninis haha ;) men det satt kvar som tur var :)

Han somna som en stock när vi kom hem :) nu ligger jag under filten i soffan och bara tar det lugnt får se när den lille slår upp sina blå :)

Glad påsk till er alla 🐥






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0